Шашлики можна робити

Де не можна жарити шашлик?

В парках, скверах, дворах, на покрівлях будинків, горищах, балконах смажити шашлики не можна, – кажуть в управлінні ЖКГ міськради. – Якщо хтось побачив подібне, потрібно викликати поліцію. Кеш

Скільки часу потрібно щоб замаринувати шашлик?

Свинину, баранину і яловичину маринують 1.5 – 2 години, курку – 30 хвилин; Якщо ви не впевнені в якості м'яса або вік його не можна назвати молодим, то маринувати потрібно в два рази довше. Курка – 2 години, свинина – 4 години, яловичина і баранина – 6 годин; Добу можна маринувати м'ясо будь-якого віку.

Як правильно нанизувати шашлик?

Правильна технологія приготування шашлику Потрібно обрати великі плоскі металеві шампури шириною трохи більш як 2 см. Нанизувати мариноване м'ясо треба, відступаючи від кінчика на декілька сантиметрів. А між шматочками м'яса потрібно залишити приблизно 1 см простору.

Шашлык, рецепты с фото на RussianFood.com: …
Шашлык – блюдо из кусочков мяса, нанизанных на шампур и зажаренных на костре. Рецепт шашлыка имеет азиатское происхождение. «Шиш» с крымско-татарского переводится как «пика», «штык», «вертел», а «шашлык …

Related Post

Баклажани умови вирощування у теплиціБаклажани умови вирощування у теплиці

Баклажани — теплолюбні рослини, коренева система яких не переносить знижених температур. Тому до висадки рослин ґрунт в теплиці повинен прогрітися до температури +15… + 16 °С, а повітря — до

Як виростити сою на городіЯк виростити сою на городі

Ґрунт під сою перекопують на 25 сантиметрів. Розміщують її третьою культурою після внесення органіки, щоб уникнути надмірного розвитку біомаси. Вапнування ґрунту проводять за один-два роки до посіву сої. Сіють сою