Як правильно їсти стебла селери?
Хрусткі соковиті стебла селери є універсальним інгредієнтом. Їх можна їсти сирими як свіжу поживну закуску або у складі овочевих та фруктових салатів, їх можна додавати у смузі та соки.
Скільки потрібно варити селеру?
Як приготувати корінь селери? Цей овоч готується, фактично, так само як і картопля. Вариться до готовності близько 20 хв (залежно від розміру шматочків).
Як використовувати селеру?
Рецепти з селерою Стеблини селери можна їсти у сирому вигляді самостійно або у компанії інших закусок: хумусу, кисломолочного сиру або арахісового масла. Також селеру можна і потрібно використовувати для приготування страв, соусів і напоїв.
⏰як варити селеру і скільки часу-правильний спосіб …
1. Промити 2 кілограми помідорів, зняти шкірку і нарізати кубиками. 2. Промити і очистити від шкірки 200 грам моркви і 220 грам цибулі. Моркву нарізати …