Як їсти редьку?
Редьку зазвичай їдять сирою — тонко нарізаною або подрібненою на тертці. Її можна додати в салати, бутерброди, подавати із соусами на тарілках для закусок. Редьку можна додавати в приготовані страви, отримуючи м'яку та ніжну консистенцію.
Яка користь редьки?
– знижують рівень холестерину і покращують роботу серця і головного мозку; – стимулюють перистальтику і сприяють позбавленню від закрепів; – сприяють відновленню клітин печінки і захищають орган від розвитку гепатиту і цирозу; – надають потужний очищуючий ефект і приносять велику користь при подагрі.
Що любить редька?
Редис любить вологу, тому подбайте, щоб ґрунт не пересихав – вологість повинна бути близько 80%. Для цього поливати потрібно раз на день, вранці або ввечері; а в разі посушливої весни – двічі на день. Також ґрунт потрібно періодично розпушувати – це дозволить зберігати вологу та боротися з бур'янами.
Корисні властивості редьки | Ранок