Куди додають італійські трави?
В Італії здебільшого цю приправу додають під час приготування перших страв, піци, пасти, лазаньї та ін. Тамтешні кулінари переважно дотримуються складу «Італійських трав», але пропорції інтерпретують на свій смак.
Для чого використовують прованські трави?
Прованськими травами рекомендують зокрема приправляти жирні страви, вони покращують смак мало різноманітних і несмачних страв у дієті без солі. Мають широке застосування як приправа в супи, соуси з зелені, салати, сири і яйця. Необхідні також у приготуванні жаркого, фаршів, страв з гриля, фаршів та страв з риб і птиці.
Що входить до Провански страв?
Що входить до прованських трав? Зазвичай це чебрець , насіння фенхелю, розмарин , естрагон, материнка, кервель, лавровий лист, лимонна цедра, шавлія, квіти лаванди та інші пряні трави. Кеш
Прованські трави: склад, користь та в які страви додавати
Якщо вживати прованські трави як звичайну присмаку, то жодних протипоказань немає, адже порції цієї приправи невеличкі. Єдиний виняток — рідкісна алергія на білки, що входять до складу суміші. ЦЕ КОРИСНО: Усього одна приправа до ранкової кави зменшить живіт Ці прянощі …