Як правильно приготувати цукіні?
Приготування
- Кабачки помити та розрізати навпіл. …
- Цибулю очистити та нарізати кубиком. …
- Помідор помити та нарізати кубиком, додати до фаршу. …
- Нафарширувати цукіні фаршем та викласти у форму.
- Сир твердий натерти на середній тертці, посипати зверху на цукіні.
- Запікати при температурі 190 градусів 30 хвилин.
Що робити з цукіні?
Що приготувати з кабачків: 5 апетитних сезонних страв
- Кабачкові оладки
- Соте з кабачків
- Кабачковий крем-суп
- М'ясна запіканка з кабачками
- Кабачкова ікра в духовці
Кеш
Як правильно смажити цукіні?
- На сильному вогні розігріти оливкову олію. Додати цукіні і смажити, часто помішуючи, поки овочі розм'якнуть.
- Посолити за смаком, додати цедру і часник і добре перемішати.
- Смажити, часто помішуючи, поки шматочки цукіні підрум'яняться. …
- Викласти смажений цукіні на сервірувальну тарілку і посипати рештою сиру.
12 простих рецептів з цукіні і кабачком – Cookery.com.ua
12 простих рецептів з цукіні і кабачком. Кабачки, в тому числі і цукіні, — це відмінний продукт. По-перше, вони є основою правильного харчування, адже містять безліч …