Як поділяють дефекти молока?
Дефекти молока поділяють на дефекти кормового походження, бактеріального, технічного і фізико-хімічного.
Чому скисає молоко 10 речень?
Чому молоко скисає? У будь-якому молоці обов'язково присутні у величезній кількості молочнокислі бактерії. Молочнокислі бактерії харчуються лактозою і виробляють молочну кислоту. Саме тому молоко скисає.
Чому молоко скисає Цікаві факти?
Чому молоко скисає Скисання молока викликають молочнокислі бактерії, які потрапляють в тару прямо з повітря. У теплі вони розмножуються швидше, а в холоді – повільніше. До слова, ці бактерії дуже корисні для шлунка, хоч і псують смак молока.
ПОРОКИ МОЛОКА – msd.com.ua
Пороки кормового происхождения возникают при поедании животными растений со специфическими запахом и вкусом, а также при адсорбировании молоком запахов корма прй несоблюдении санитарно-гигиенических условий доения.