Пороки молока кормового походження

Як поділяють дефекти молока?

Дефекти молока поділяють на дефекти кормового походження, бактеріального, технічного і фізико-хімічного.

Чому скисає молоко 10 речень?

Чому молоко скисає? У будь-якому молоці обов'язково присутні у величезній кількості молочнокислі бактерії. Молочнокислі бактерії харчуються лактозою і виробляють молочну кислоту. Саме тому молоко скисає.

Чому молоко скисає Цікаві факти?

Чому молоко скисає Скисання молока викликають молочнокислі бактерії, які потрапляють в тару прямо з повітря. У теплі вони розмножуються швидше, а в холоді – повільніше. До слова, ці бактерії дуже корисні для шлунка, хоч і псують смак молока.

ПОРОКИ МОЛОКА – msd.com.ua
Пороки кормового происхождения возникают при поедании животными растений со специфическими запахом и вкусом, а также при адсорбировании молоком запахов корма прй не­соблюдении санитарно-гигиенических условий доения.

Related Post

Близький схід експортБлизький схід експорт

Як правильно писати Близький Схід? Близьки́й Схід — назва регіону, розташованого в Західній Азії та Північній Африці. Як правильно писати лауреат Нобелівської премії? Жоліо-Кюрі – комуніст. Комуніст – лауреат Нобелівської

Як зробити креслення спідниці відеоЯк зробити креслення спідниці відео

Зміст:0.1 Як розрахувати радіус для спідниці?0.2 Що потрібне для виготовлення спідниці?0.3 Яка тканина підійде для шиття?1 Як пошити спідницю сонце1.1 Викройка Спідниці-сонця1.2 Пошиття спідниці-сонця1.2.1 Пришиваємо пояс Як розрахувати радіус для

Що можна приготувати із дрібних яблук на зимуЩо можна приготувати із дрібних яблук на зиму

Що можна приготувати з яблук? Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати