Що можна приготувати з яблук?
Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем. Яблука можуть бути одним з інгредієнтів у салаті, рагу та форшмаці.
Що можна зробити з кислих яблук?
Яблука кислих сортів найкраще використовувати для приготування м'ясних страв. Вони чудово гармонують в якосты начинки для м'ясних рулетів. Можна тушкувати з ними м'ясо або додавати в страви з курки і риби. Яблуками добре фарширувати свинину, або запікати цілком з куркою або качкою.
Що можна зробити з яблук на зиму?
Рецепти смачних заготовок з яблук на зиму
- Варення з яблук
- «П'ятихвилинка»
- Варення в мультиварці
- Яблучна пастила без цукру
- Варення часточками «Янтарне»
- Компоти
- З шипшиною і лимоном
- З апельсином без стерилізації
Що можна приготувати з яблук на зиму – прості рецепти — …
Як зробити сік на зиму з яблук – рецепти яблучного соку через соковижималку, соку з яблук без соковарки, яблучного соку з м’якоттю і без, соку з …