Як закривати помідори з бадилля моркви?
Помідори помийте, за допомогою зубочистки або сірника наколіть в декількох місцях біля плодоніжки і щільно укладіть в стерилізовані банки разом з морквяним бадиллям, залийте окропом. Через 8-10 хвилин злийте воду в каструлю, додайте всі інгредієнти для маринаду, доведіть до кипіння і прокип'ятіть декілька хвилин. Кеш
Як швидко замаринувати помідори?
Як приготувати:
- Для маринаду з'єднати воду, олію та оцет. …
- Натерти на великій тертці м'якоть болгарського перцю, додати гострий гострий перець. …
- Дрібно порізати зелень.
- Помідори нарізати на четвертинки. …
- Зверху викласти суміш із часнику з перцем. …
- Полити маринадом. …
- Прибрати у холодильник на 6-8 годин.
Як зробити малосольні помідори в пакеті?
Помідори вимити і висушити, вирізати плодоніжки, а зі зворотного боку зробити невеликі надрізи. Скласти овочі в чистий поліетиленовий пакет, додати сіль, цукор, подрібнений часник і зелень. Пакет зав'язати і струсити, щоб всі інгредієнти перемішалися.
Помідори мариновані з морквяним бадиллям: рецепт …
Зміст Інгредієнти: Дрібні помідори Морквяне бадилля (більше) Маринад для помідор: На 1 л води: Сіль 2 ст. л. (без гірки) Цукор 4 ст. л. Лимонна кислота 1 ч. л. (З невеликою гірочкою) Порада! Якщо раптом під рукою не було лимонної кислоти, можна замінити її десертною ложкою оцтової кислоти 70%.