Ручне сортування овочів

Що таке сортування овочів?

При сортуванні видаляють пошкоджені овочі, сторонні домішки. Калібрують овочі за розміром, ступенем достигання, якістю. Ці операції в основному здійснюють вручну. На великих переробних підприємствах калібрують на калібрувальних машинах.

Як класифікують плодові овочі?

У плодових овочів в їжу використовують насіння і плоди. До цієї групи входять такі підгрупи: гарбузові (кавуни, дині, огірки, гарбузи, кабачки, патисони); томатні: томати (помідори), баклажани, перець стручковий; боби: боби, квасоля, горох; зернові: кукурудза в молочній стадії зрілості.

Що належить до овочевих культур?

Наприклад – томат, перець. Отже, за тривалістю життєвого циклу овочеві культури бувають: Однорічні – ранні сорти білоголової капусти, цвітна і пекінська капуста, томат, перець, баклажан, картопля, огірок, кабачок, гарбуз, кавун, диня, салат, кріп, редиска.

Техніка для сортування овочів: що варто врахувати …
Для тих господарств, які займаються вирощуванням та зберіганням овочів, важливим є також їх сортування перед реалізацією зі сховища. Як це працює, у коментарі для SEEDS …

Related Post

Яблука морожені в морозилціЯблука морожені в морозилці

Помістіть лоток із шматочками яблук у морозильну камеру до повного замерзання, потім зніміть їх з паперу. Покладіть їх у заморожувальний контейнер або пакет, а потім поверніть у морозилку. Не забудьте