На смак патисони подібні до кабачків, хоча чимось нагадують і артишок, і спаржу, і гриби. З них готують салати, гарніри, другі страви і навіть варення! Плоди можна маринувати й консервувати окремо або з іншими овочами.6 лют. 2022 р.
Що зробити з Патісонів?
У мисці змішати сметану і яйце, посолити, перемішати вінчиком і додати зелену цибулю. Знову перемішати і натерти твердий сир. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти патисони, залити їх сметанно-яєчною сумішшю і посипати сиром. Запікати в духовці 30-40 хвилин при 180°C. Кеш
Коли можна сіяти патисони?
Коли садити патисони в ґрунт Розсаду, вирощувану в домашніх умовах, висаджують у ґрунт, коли сіянцям виповниться 3-4 тижні й у них розвинеться по 2-3 справжніх листочки, тобто теж приблизно в самому кінці травня або на початку червня.
Як сіяти патисони?
Для посіву патисонів посередині роблять лунки вздовж грядки на відстані 90 см одну від одної, глибиною 2-3 см. У кожну лунку кладуть по 2 насінини і закривають землею. У лунку насіння кладуть на відстані 5-6 см. У випадку, якщо обидві насінини проростуть, одну рослину видаляють або пересаджують на іншу грядку.
Патісони: 2 рецептa / Пошук по інгредіентам / Кукорама — …
Рецепри з інгредієнтом патісони. 2 смачних рецепта приготування страв з фото. Поетапний опис процесу приготування страви з продуктом патісони. Сайт …