Як розводити опариша?
Найбільш гігієнічний спосіб розведення опариша – на солоній рибі. Випатрану свіжу рибу опускають на 8-10 годин в насичений розчин кухонної солі, після чого рибу витирають, обполіскують чистою водою і витирають насухо ганчіркою. Кеш
Як зберегти опариші в домашніх умовах?
Звичайним для цього вдалим місцем є підвал або холодильник. Температура в межах нуля градусів збереже наживку близько двох місяців. Перед переміщенням опариша на зберігання, його необхідно промити, трохи підсушити і помістити в ємність з тирсою (бажано листяних порід).
Що їдять опариші в домашніх умовах?
Можна використовувати і солону рибу. Для подальшого підгодовування можна також використовувати рибу (краще риб'ячий фарш), причому на такому кормі личинки будуть швидко зростати, але збережеться неприємний запах. Щоб усунути його, можна підгодовувати дрібних (3-4 мм) опаришів сиром, а іноді – яєчним жовтком.
Опариш — Вікіпедія
Опариш — личинка м’ясної мухи. Використовується як наживка у рибальстві та багатий на білок харчовий продукт для відгодівлі птахів та риб. Є об’єктом напівпромислового розведення . Довжина личинки 4-12 мм . У дикій природі харчується несвіжим м’ясом та іншими продуктами за умови, що процес ферментації вже пройшов. У лаб…