Що таке Мезофільна закваска?
МЕЗОФИЛЬНАЯ негазообразующая закваска Для мягких и полутвердых сыров с закрытой структурой (без глазков) из коровьего и козьего молока.
Як пити закваску?
Приймайте по 1 флакону 1-2 рази на день, безпосередньо після їжі протягом 1-3 тижнів. Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски з вживанням домашніх кисломолочних продуктів. Приготувати Ацидолакт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник.
Що таке закваска для сиру?
Бактеріальні закваски – це види і штами молочнокислих бактерій, які використовуються під час виробництва сирів, кисловершкового масла та кисломолочних продуктів. Кеш
Мезофільні-термофільні закваски
В даному розділі Ви знайдете мезофільних – термофільні закваски для всіх видів сирів. Безкоштовна доставка по Україні Новою поштою.