Як закрити стручкову квасолю?
Заготівля на зиму: заморожування квасолі стручкової
- Просто скласти нарізані стручки у великий пакет або маленькі порційні, після відправити у морозильну камеру
- Проварити нарізані стручки 3 хвилини в окропі і тільки тоді заморозити
Кеш
Скільки стерилізувати стручкову квасолю?
Як приготувати консервовану спаржеву квасолю Кип'ятити не обов'язково. Цим маринадом залити квасолю. Його має вистачити приблизно на 6-7 баночок (залежно від того, наскільки щільно ви вклали стручки). Стерилізувати банки 10 хвилин.
Як приготувати заморожену стручкову квасолю?
Заморожену квасолю відварити в підсоленому окропі протягом 40 секунд. Час приготування важливий: якщо його збільшити, квасоля вийде м'якою і менш смачною. 2. Швидко відкинути спаржеву квасолю на друшляк, дати воді стекти та обсмажити на пательні з вершковим маслом і часником протягом 1 хвилини.
Стручкова квасоля: рецепти приготування на зиму.
Стручкова квасоля на зиму: рецепти без стерилізації; ВІДЕО: Консервація спаржевої квасолі; Рецепт турши із стручкової квасолі на зиму; ВІДЕО: Турша на зиму