Як зробити кольорову капусту в клярі?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору. Кеш
Скільки часу смажити цвітну капусту?
Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.
Як правильно приготувати цвітну капусту?
Якщо ви хочете варити цвітну капусту у воді, закип'ятіть її з дрібкою солі та опустіть суцвіття в окріп. Зменште вогонь до середнього та готуйте 10-15 хвилин. Цілу капустину варіть довше приблизно на 10 хвилин. У будь-якому з цих способів орієнтуйтеся на свій смак.
Кольорова капуста в клярі ️ Рецепт от Zakaz.ua
Кольорова капуста в клярі ⭐⭐⭐⭐⭐ Суцвіття кольорової капусти називають в Англії кращими в світі квітами. І не дивно: вона низькокалорійна, дієтична і дуже корисна.