Кетчуп Торчин з часником — найнезвичайніше поєднання смаків. Насичене томатне пюре, ароматний гострий часник і запашні спеції: мускатний горіх, кориця, гвоздика, каєнський перець — усе це створює пряний смак кетчупу. Ідеально доповнює такі страви, як вареники з м'ясом, борщ, картопля по-селянськи.
Як зробити кетчуп з домашніх помідорів?
Приготування соусу до шашлику
- Помити помідори, перець та цибулю. Перці очистити від насіння всередині. …
- Потім ці овочі перекласти в каструлю, додати цукор, сіль і перемішати. …
- Варити суміш близько 30 хвилин.
- Додати перець чилі і продовжити варити, поки суміш не загусне. …
- Розлити у банки і закрити.
Скільки годин варити кетчуп?
Наповнити каструлю томатною масою, знову поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 1.5-2 години. Коли кетчуп загусне, влити оцет, поварити ще 10 хвилин і вимкнути вогонь. Розлити готовий кетчуп по стерилізованим банкам.
Як можна зробити кетчуп в домашніх умовах?
Швидкий рецепт домашнього приготування кетчупу без оцту:
- Помідори вимити, розрізати на частини, вирізати зелений стрижень.
- Очистити часник.
- Пропустити часник і помідори через м'ясорубку.
- Додати сіль і прянощі. Все добре перемішати.
- Банки добре промити з содою. …
- Кетчуп на швидку руку готовий.
Кеш
Кетчуп з помідорів на зиму: 10 простих рецептів – смачний та …
Інгредієнти: 1. 2 кг томатів; 2. 3 десертні ложки цукру; 3. 1 десертна ложка солі; 4. 200 гр соняшникової олії; 5. голівка часнику; 6. по половині чайної ложки чорного і червоного перцю. Рецепт: 1. Помідори слід ретельно вимити і порізати на невеликі кубики, після цього шматочки підсмажують в …