Що таке кімчі і як його готують Ця овочева страва з пекінської капусти є гострою та відрізняється яскраво вираженим смаком. Окрім капусти, до складу цієї страви входять селера, редька чи огірки, баклажани. Голову роль відіграють спеції, а саме: червоний перець, сіль, часник, імбир.28 черв. 2021 р.
Як їсти кімчі?
Кімчі – ідеальна гостра закуска, яку можна їсти просто так, додавати до яєчні, відвареного рису, риби або м'яса.
Який на смак кімчі?
Media. Кімчі — це старовинна страва з квашеної капусти, яка має приємний гостро-солодкий смак. Вона багата на безліч елементів: пробіотики, клітковину, вітаміни та антиоксиданти.
Як зберігати кімчі?
Після зберігайте в холоднлму місці. Кімчі можна зберігати відносно довго, але для мене найкращий смак в перші 3 місяці.
Як приготувати капусту кімчі — простий рецепт — Шуба
Ферментовані продукти — як швидко та просто приготувати пекінську капусту кімчі. Користь такої капусти для здоров’я давно доведено: в азійських країнах це випробували на собі.