Дієтологи рекомендують вживати гречану кашу тільки на сніданок, оскільки в ній містяться вуглеводи, які насичують організм і дарують відчуття ситості на кілька годин. Якщо ж їсти гречку ввечері, то таким чином зросте навантаження на шлунок.8 жовт. 2020 р.
Як зварити розсипчасту зелену гречку?
Розбухлу гречку процідіть через сито, залийте окропом у співвідношенні 1:2 і закрийте рушником чи кришкою. Метод запарювання, а не варіння, допомагає зберегти максимальну кількість корисних речовин у гречці. Через 20-30 хвилин вона буде готова. Перед вживанням ще раз процідіть її.
Як зварити смачну гречану кашу?
Щоб варити гречку в каструлі, покладіть в каструлю крупу і залийте водою, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 15-20 хвилин. Також можна покласти гречку в киплячу воду. Помішувати гречку під час варіння не треба.
Як правильно зварити розсипчасту гречану кашу?
Як варити розсипчасту гречку на воді Вам знадобляться: 1 склянка гречки, 2 склянки води, сіль. У каструлю засипати промиту гречану крупу, залити водою і накрити кришкою. Коли вода в каструлі закипить, додати сіль і зменшити вогонь на повільний. Варити приблизно 15-20 хвилин, доки гречка не вбере воду.
Сладкая молочная гречневая каша на завтрак и 15 …
4. Ну а теперь наливаем в кастрюлю молоко. Молоко должно быть комнатной температуры. На этом этапе добавляем сахар и щепотку …