Як приготувати яблучно гарбузовий сік?
Гарбузову масу подрібнюємо блендером до однорідної консистенції. У каструлю з гарбузовим пюре ми наливаємо яблучний сік, додаємо цукор і все ретельно перемішаємо. Доводимо до кипіння і варимо ще 5-6 хвилин. Гарбузово-яблучний сік розливаємо у стерильні банки і щільно закриваємо кришками. Кеш
Що можна зробити з гарбуза?
З гарбуза можна приготувати наїдки солодкі та солоні, з іншими овочами та фруктами, і з м'ясом. А ще – страви для дітей, веганів, діабетичні, без глютену чи цукру. З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік.
Що лікує гарбуза?
Також гарбуз зміцнює імунітет, покращує стан шкіри, має протинабряковий ефект. Гарбуз містить калій, магній, клітковину і каротиноїди. Ці речовини нормалізують рівень холестерину. Благотворно овоч впливає і на стан шлунково-кишкового тракту, показаний при гастритах, виразковій хворобі.
Гарбузовий сік на зиму: рецепт …
Гарбузовий сік на зиму: … Спробуйте приготувати гарбузовий сік з апельсином. Інгредієнти: 2 кг гарбуза, 2 апельсини, 200 г цукру, 30 г лимонної кислоти.