Зважаючи на все це, однозначно можна сказати, що гарбузове насіння перед смаженням обов'язково треба мити і бажано під проточною водою.
Що буде якщо їсти гарбузове насіння кожен день?
Нормалізується травлення Гарбузове насіння — джерело клітковини. Клітковина разом із високим вмістом харчових волокон покращує роботу травної системи. Крім того, дієти з великою кількістю клітковини також знижують ризик серцево-судинних захворювань, цукрового діабету другого типу та ожиріння.
Скільки можна їсти в день гарбузового насіння?
Гарбузове насіння використовують і як засіб проти вугрів. Завдяки цинку поліпшується стан шкіри при вугровій висипці, оскільки при вуграх рівень цього мікроелемента в організмі знижується. Необхідно в день з'їдати по 50-60 зерен. У Китаї гарбузове насіння вважають навіть засобом від депресії. Кеш
Чому не можна їсти багато гарбузового насіння?
Калорійність насіння гарбуза становить 446 ккал/100 г. Цим продуктом легко захопитися і з'їсти більше норми. Крім високої калорійності, у насіння є інші мінуси. При необережному вживанні насіння можна пошкодити зубну емаль.
Інструкція, як сушити гарбузове насіння в домашніх умовах різ…