Після підгортання краще розвивається коренева система; Швидше і легше відбувається боротьба з бур'янами; Рослина набуває стійкість до вітру; В результаті всього перерахованого і врожай буде більший!11 черв. 2019 р.
Для чого підгортають кукурудзу?
Кукурудза, як і томати, потребує пасинкування і підгортання. Обидві рослини утворюють додаткові повітряні бічні корені, які у кукурудзи ростуть з нижніх вузлів стебел. Вони називаються опорними, там як при підгортанні дають рослинам додаткове харчування і опору, тобто стійкість.
Для чого підгортати картоплю?
Підгортаючи, ми розпушуємо ґрунт, а це збагачує ґрунт киснем і сприяє нарощуванню бульб. Картоплини, які визирають з-під землі, на світлі зеленіють і стають непридатними для вживання. Підгортання захищає від позеленіння бульби. Шар ґрунту після підгортання також захищає бульби від грибкових захворювань.
Що буде якщо не підгортати картоплю?
При неглибокій посадці і регулярному підгортанні картоплі під час збору врожаю простіше викопувати бульби і процедура їх збору стає не такою трудозатратною. Ранні сорти картоплі підгортають один раз, попередньо посипавши деревною золою землю. Кеш
Суть та особливості проведення процедури підгортання рослин
Підгортання – це агротехнічний прийом, який застосовується на городі для забезпечення рослинам кращих умов вирощування. Метод полягає у підгребанні та присипанні вологого ґрунту до нижньої частини рослини з утворенням купки. …