Як жарити в клярі цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Як приготувати білокачанну капусту в клярі?
Шматочки капусти панірувати перш у борошні, а потім опускати в кляр. Розігріти пательню, влити достатньо олії. Викладати шматочки капусти на розігріту пательню з олією і обсмажувати з усіх боків до золотистого кольору. Подавати до столу гарячими з картопляним або круп'яним гарніром.
Як правильно зварити цвітну капусту?
Цвітну капусту готувати неймовірно просто, потрібно лише розібрати на суцвіття, опустити в киплячу воду і відварити 10 хвилин. З звареної капусти можна готувати легкі салати або подавати її як гарнір.
Цветная капуста в кляре – RussianFood.com
Простой рецепт цветной капусты в кляре. Для начала требуется отварить цветную капусту, затем замариновать, сделать кляр и …