Чорнослив з горіхами

Як приготувати чорнослив з горіхами?

Горіхи злегка підсмажити на сухій сковороді, періодично помішуючи. Всередину кожного чорносливу помістити половинку або четвертинку ядра волоського горіха. Сметану разом з цукровою пудрою і ванільним цукром збити міксером. Приблизно 4-5 хвилин на середній швидкості. Кеш

Яка користь від чорносливу?

Чорнослив варто вживати тим, хто багато часу проводить перед монітором комп'ютерів. Багатий на антиоксиданти. Зміцнює імунітет, знижує ризик інфекційних захворювань та ГРВІ. Допомагає при стресах, тривожності та підвищеній дратівливості завдяки вітамінам групи B.

Скільки потрібно варити чорнослив?

Чорнослив варити в 200 мл води 15 хвилин, віджати і дрібно нарізати. Горіхи дрібно порубати або перемолоти в м'ясорубці.

Рецепт чорносливу з горіхами: ніжна класика з …

Related Post