Як пом якшити смак горілки?
Для пом'якшення смаку у горілку можуть додавати цукровий сироп (з глюкози або фруктози), мед та амінокислоти. Всі ці добавки – спосіб урізноманітнити смак і надати характеру тому чи іншому напою. Адже, по суті, суміші якісного ректифікованого спирту і добре очищеної води не повинні мати значних смакових відмінностей.
Який спирт в горілці?
aqua vita — вода життя, жива вода) — міцний алкогольний напій з очищеного спирту. Горілка складається з розчину етилового спирту у воді, зазвичай — 40 % (об'ємних одиниць). Промислово виготовляється з якісних злакових спиртів високого очищення.
Як правильно пити горілку?
Зазвичай чисту горілку п'ють охолодженою – навіть крижаною – 6-10 градусів. Тоді всі різкі запахи цього напою зникають, а гіркота алкоголю пом'якшиться. П'ють горілку невеликими порціями по 30-50 мл із спеціальних чарок.
Горілка — Як пити без шкоди для здоров’я, чим відрізняються …
Горілка Хортиця Преміум 126 грн замість 155 Якщо ви плануєте проводити порівняльну дегустацію, почніть зі зразка, від якого будете відштовхуватися. На його роль підійде горілка Хортиця з українського спирту вищої якості — Пшенична сльоза. Горілка Source489 грн замість 788 Істотна …