Чи потрібно вимочувати курячу печінку?

На відміну від яловичої та свинячої, курячу печінку перед готуванням замочувати не обов'язково – вона і так виходить дуже ніжною та м'якою.

З усіх видів печінки, та й інших потрухів, що використовуються в кулінарії, куряча печінка готується найпростіше. Її не треба очищати від плівок, ошпарювати окропом і вимочувати у лужному розчині. Курячу печінку можна готувати навіть цілком, хоча краще для рівномірності прожарювання розрізати на дві-три частини.

Як варити курячу печінку на плиті Киньте субпродукт у киплячу воду. Спеції, наприклад горошини чорного перцю та лавровий лист, додайте відразу, а соліть за 5 хвилин до готовності. Варіть на повільному чи середньому вогні: так буде смачніше. Невеликі шматочки приготуються за 10 хвилин, більші за 15 хвилин.

Related Post

Як вирішити проблему відображення піктограм Font AwesomeЯк вирішити проблему відображення піктограм Font Awesome

Зміст:1 Чому не відображаються піктограми Font Awesome?2 Як вставити іконку Font Awesome?3 Як підключити бібліотеку Font Awesome?4 Як підключити Font Awesome до сайту? Font Awesome – це популярна бібліотека іконок,

Як зробити так, щоб гілка ялини дала коріння: підказки та порадиЯк зробити так, щоб гілка ялини дала коріння: підказки та поради

Ялина – красиве та міцне дерево, яке зазвичай використовується як прикраса на святі декорацій. Але що робити, якщо ви хочете посадити свою власну ялинку, але не хочете чекати на роздачу