Горіхи без шкірки (кедровий, кешью, бразильський) теж треба мити. Замочування не обов'язкове.May 16, 2017
Це відноситься до кеш'ю, арахісу, фундуку. Перед вживанням в їжу горіхи обов'язково потрібно промивати водою. Це дозволить позбавитися мікробів, а також видалити сміття, бруд і сторонні домішки, що випадково потрапили в продукт харчування.
Горіхи їдять як самостійний продукт і смажать іноді з додаванням солі. Горіхи додають у салати і закуски, подрібнені додають у соуси і випічку. До алкогольних напоїв подають кеш'ю, обсмажені в маслі зі спеціями. Горіхи кешью часто входять до складу сумішей із сухофруктів та різні граноли.
Для кеш'ю – 3-6 годин. Однак, якщо перетримати, у цих горіхів зіпсується смак. Зберігати горіхи після замочування необхідно у холодильнику.