Чи потрібно мити кешью перед їжею?

Горіхи без шкірки (кедровий, кешью, бразильський) теж треба мити. Замочування не обов'язкове.May 16, 2017

Це відноситься до кеш'ю, арахісу, фундуку. Перед вживанням в їжу горіхи обов'язково потрібно промивати водою. Це дозволить позбавитися мікробів, а також видалити сміття, бруд і сторонні домішки, що випадково потрапили в продукт харчування.

Горіхи їдять як самостійний продукт і смажать іноді з додаванням солі. Горіхи додають у салати і закуски, подрібнені додають у соуси і випічку. До алкогольних напоїв подають кеш'ю, обсмажені в маслі зі спеціями. Горіхи кешью часто входять до складу сумішей із сухофруктів та різні граноли.

Для кеш'ю – 3-6 годин. Однак, якщо перетримати, у цих горіхів зіпсується смак. Зберігати горіхи після замочування необхідно у холодильнику.

Related Post

Що лити у рульову рейку? Відповіді на всі ваші запитання!Що лити у рульову рейку? Відповіді на всі ваші запитання!

Зміст:1 Що залити у рульову колонку?2 Що можна долити до ГУР?3 Чи можна заливати трансмісійну олію в гідропідсилювач керма?4 Чи можна залити гідравлічне масло у гідропідсилювач керма? Рульовий редуктор є

Як швидко приготувати котлети з фаршуЯк швидко приготувати котлети з фаршу

Чи потрібно додавати яйця у фарш для котлет? Додають яйця в м'ясні котлети тільки в закладах громадського харчування.Бо там, крім м'яса, у фарші у великій кількості присутній хліб. Отже, в

Вирощувати імбир у домашніхВирощувати імбир у домашніх

Імбир любить неглибокі широкі горщики. Коріння росте горизонтально, тому переконайтеся, щоб горщик мав вдосталь простору для розвитку рослини. До неглибокого (15-25 см) широкого горщика насипають трохи ґрунту, потім шар піску,