Для приготування сирників нам потрібен жирний кисломолочний сир – від 9%, можете брати фермерський, домашній та навіть безлактозний. Сир має бути не занадто вологим, тож якщо ви купили такий, в якому багато рідини, радимо відкинути його на друшляк з марлею, та трохи віджати.
Що робити якщо сир кислий?
Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.
Чому сирники кислі?
Сирники будуть розвалюватися, якщо в тісті немає яєць. Сир сам по собі не тримає форму при термічній обробці і як би ви не старалися, сирники без яєць у вас не вийдуть. Також сирники будуть розвалюватися, якщо в тісті немає скріплюючого інгредієнта, яким в даному випадку є борошно або манка.
Як робити сирники в домашніх умовах?
Спосіб приготування:
- Сир викладіть у миску, добре розімніть його виделкою.
- Додайте яйце, борошно, цукор та грецькі горіхи. …
- Із сирної маси сформуйте кульки, обваляйте їх у борошні.
- На розігріту сковорідку вилийте олію. …
- Обсмажте сирники до золотавої скоринки та викладіть їх на паперовий рушник.
Рецепт сирників. Як приготувати класичні сирники …
Ніжні та ароматні сирники – ідеальний варіант для сніданку. Як приготувати класичні сирники з сиру? Тримайте …