Чи можна зробити сирники зі скислого сиру

Для приготування сирників нам потрібен жирний кисломолочний сир – від 9%, можете брати фермерський, домашній та навіть безлактозний. Сир має бути не занадто вологим, тож якщо ви купили такий, в якому багато рідини, радимо відкинути його на друшляк з марлею, та трохи віджати.

Що робити якщо сир кислий?

Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.

Чому сирники кислі?

Сирники будуть розвалюватися, якщо в тісті немає яєць. Сир сам по собі не тримає форму при термічній обробці і як би ви не старалися, сирники без яєць у вас не вийдуть. Також сирники будуть розвалюватися, якщо в тісті немає скріплюючого інгредієнта, яким в даному випадку є борошно або манка.

Як робити сирники в домашніх умовах?

Спосіб приготування:

  1. Сир викладіть у миску, добре розімніть його виделкою.
  2. Додайте яйце, борошно, цукор та грецькі горіхи. …
  3. Із сирної маси сформуйте кульки, обваляйте їх у борошні.
  4. На розігріту сковорідку вилийте олію. …
  5. Обсмажте сирники до золотавої скоринки та викладіть їх на паперовий рушник.

Рецепт сирників. Як приготувати класичні сирники …
Ніжні та ароматні сирники – ідеальний варіант для сніданку. Як приготувати класичні сирники з сиру? Тримайте …

Related Post

Як швидко позбутися синця: ефективні способи та засобиЯк швидко позбутися синця: ефективні способи та засоби

Синяки – це неприємний та болісний побічний ефект забій та саден. Вони виникають внаслідок пошкодження судин, що призводить до крововиливу та утворення синця під шкірою. І хоча синці зазвичай проходять

Матеріали для покриття мастики: вибираємо найкращий варіантМатеріали для покриття мастики: вибираємо найкращий варіант

Мастика – це універсальне покриття, яке може використовуватись у багатьох областях. Вона може використовуватися для захисту поверхні від впливу вологи, поліпшення її зовнішнього вигляду або додавання додаткової міцності. Однак, щоб

Скільки часу смажити шашлик на сковородіСкільки часу смажити шашлик на сковороді

Тушкувати протягом 20 хвилин на середньому вогні. Інгредієнти перемішувати по необхідності. Цибулини почистити, промити водою, нарізати тонкими кільцями. До м'яса додати цибулю, сіль і смажити не більше 1 – 2