Як правильно заморожувати капусту?
Капусту треба розділити на дрібні суцвіття та проварити 15 хвилин в воді, яку попередньо закип'ятили та додали в неї трошки солі і шматок лимону. Після цього треба дати капусті охолонути та стекти. І можна розкладати її в пакети та відправляти в морозилку.
Що можна приготувати з білокачанної капусти?
10 небанальних страв з капусти, які ви захочете приготувати
- Печена капуста в духовці
- Бігос
- Суп з капустою
- Тушкована капуста
- Капуста у клярі
- Капуста тушкована з курячим філе
- Капуста у духовці по-селянськи з м'ясом
- Заливний пиріг из капустою
Як заморозити цвітну капусту на прикорм?
Для цього цвітну капусту відварюють у воді або на пару протягом 10-15 хвилин до м'якості, а потім блендером збивають до однорідної консистенції. Готове пюре розкладають по пластиковим стаканчиках або контейнерам, щільно закупорюють зверху харчовою плівкою, і відправляють на зберігання в морозильну камеру.
Можна гасити заморожену капусту тушкувати і як
Додати капусту і смажити з часником на слабкому вогні, поки суцвіття не зарум’яняться. У киплячу масу покласти родзинки, спеції, мигдаль і помідори.