Не рекомендується заморожувати продукти з високим вмістом води – огірки, помідори, кабачки, яблука, груші, кавуни, дині та ін. В умовах низьких температур рідина всередині них кристалізується. Після розморожування ці овочі та фрукти перетворяться в неїстівне водянисте пюре.29 вер. 2021 р.
Як правильно заморозити грушу?
Если в вашем холодильнике имеется функция быстрой заморозки – положите фрукты в нужный отсек на 2 часа. Если нет – отправьте на самую верхнюю полку морозильной камеры. После заморозки груши должны храниться при температуре от -12 до -18 градусов. В таком режиме фрукты хранятся от полугода до года.
Що не можна заморожувати?
Розморожене м'ясо, риба, птиця, фрукти та овочі не можна повторно заморожувати. Вони втратять форму та смакові властивості. Також повторне заморожування може бути небезпечним для здоров'я, оскільки це призводить до зростання бактерій.
Що краще заморозити на зиму?
Різноманітні ягоди, фрукти, боби, зелений горошок, капусти броколі, цвітну, брюсельську можна заморозити сирими. Інші, такі як гриби, шпинат, баклажани, кабачки, перець, помідори варто перед заморожуванням бланшувати.
Як правильно заморожувати груші на зиму — Шуба
Виконайте ці кроки, щоб заморозити груші в сиропі. Зберігайте свіжі груші в холодильнику, якщо їх не можна відразу заморозити. Промийте груші, кілька разів змінюючи холодну воду.