Як приготувати пюре з гарбуза на зиму?
Перекладіть гарбуз в ємність, в якій буде зручно його подрібнювати, а воду, що виділилася при запіканні, злийте. Подрібніть шматочки гарбуза до стану пюре в блендері, можна перетерти через сито або ж узяти м'ясорубку. Пюре ще гарячим одразу розкладіть по банках, накрийте кришками, але не закручуйте.
Як приготувати пюре з гарбуза?
Рецепт приготування:
- Нарізати гарбузову м'якоть кубиками і скласти в каструлю. Додати воду і цукор, поставити на вогонь.
- Варити близько 20 хвилин, до м'якості гарбуза. Трохи остудити і збити за допомогою блендера в пюре.
- Перелити в банку і зберігати в холодильнику.
Скільки Запікати гарбуз для пюре?
Запікати 20-30 хвилин, або поки гарбуз не буде легко проштрикуватися виделкою. Вийняти з духовки й дати охолонути. Збити в комбайні до отримання гладкої однорідної маси.
Пюре з гарбуза: покрокове приготування
Компот з вишні на зиму – рецепти вишневого компоту на 1 і 3 літрову банку … Звичайно, в сьогоднішні дні можна просто купити готове гарбузове пюре в супермаркеті. Однак багато хто не може його вживати з-за присутності всіляких консервантів і добавок. Тому його краще …