Закип'ятити в каструлі воду, додавши сіль, цукровий пісок і оцет. Гарячою рідиною залити підготовлені овочі так, щоб вода повністю їх покрила. Закрити заготовку кришкою і залишити при кімнатній температурі до повного охолодження. Потім перенести зелені томати в холодне приміщення.14 лист. 2020 р.
Де тримати зелені помідори щоб достигли?
Томати, які перебувають в теплому приміщенні, достигають швидше ніж ті, які лежать у холодному. Щоб прискорити достигання, помідори поміщають в тепле місце. Найкраще для додаткового дозрівання томатів розмістити їх у добре провітрюваному та досить вологому приміщенні з температурою 20-25°C.
Як квасити зелені помідори у відрі?
Розсіл готується за наведеними вище пропорціям: на 10 л 2 склянки солі і стакан цукру. На дно відра укладають приблизно 1/3 частина прянощів з листям, потім 2-3 шари томатів, трохи прянощів з листям, знову помідори. Так робимо, поки не заповниться відро. Не забуваємо про зубчики часнику і шматочки коренів хрону.
Як використати зелені помідори?
Рятуємо зелені помідори: 10 смачних заготовок на зиму
- 1 Пікантні зелені помідори
- 2 Салат із зелених помідорів з морквою
- 3 Мариновані зелені помідори без стерилізації
- 4 Помідори «Пальчики оближеш»
- 5 Фаршировані зелені помідори на зиму
- 6 Закуска з зелених помідорів по-грузинськи
- 7 Гострий соус з зелених помідорів
Як приготувати бочкові зелені помідори в домашніх умовах: …
Зелені томати, квашені в бочці в томатному соку Це ще один незвичайний спосіб засолювання зелених помідорів з використанням заливки червоних переспілих …