Як засолити помідори в каструлі?
Кожен шар помідорів накривайте хреновими листям, пересипайте подрібненим часником. Після того, як всі овочі будуть утрамбовано в каструлю, засипте в неї сіль, цукор і влийте оцет. Після влийте в тару потрібну кількість кип'яченої холодної води. Вода повинна повністю покривати помідори. Кеш
Скільки стерилізувати зелені помідори?
Готуємо маринад: у воду кладемо цукор, сіль, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, після чого додаємо оцет. Знімаємо маринад з вогню і заливаємо ним помідори в банках. Прикриваємо кришками, ставимо стерилізувати на 10 хвилин (час відраховується після закипання).
Чому чорніють зелені помідори?
Причин тому може бути декілька. Це може бути сіра або вершинна гниль, яка виникає при дефіциті деяких мінеральних речовин, зокрема, кальцію. Крім цього, помідори чорніють на кущах з-за підвищеної кислотності грунту. Можливо, ви «перегодували» рослини добривами, що містять азот.
Зелені помідори на зиму – найбільш прості і смачні …
Зелені помідори, поряд з червоними, смачні в зимових заготовках. Багато людей побоюються маринувати або солити їх, із-за боязні …