Як приготувати кріп на зиму в банках?
Сіль беремо з розрахунку: на 100 грамів кропу 25 грамів солі. Солити можна двома способами. У стерилізовані банки викладаємо: шар кропу, солимо, потім знову кріп і сіль, утрамбовуємо і так повторюємо, поки не заповниться банка або не закінчиться кріп і сіль. Прибираємо в холодильник. Кеш
Що робити з кропом на зиму?
Як на мене, найкращий спосіб зберігання кропу — заморожування. Але, окрім класичного заморожування, можна спробувати заморозити зелень у кубиках льоду. Вони особливо зручні для додавання у перші страви. Треба взяти формочки для льоду, щільно утрамбувати зелень, залити водою та поставити в морозильник.
Як правильно сушити кріп на зиму?
Найкраще сушити гілочки в цілому вигляді, а потім, коли висохнуть від'єднати тонкі листочки від стебел. Ще такий спосіб дозволяє зберегти ароматні властивості рослини надовше, тому що таким чином ефірні олії будуть менше випаровуватися. Якщо все ж таки кріп нарізати, то не варто його надто подрібнювати.
Засолка кропу на зиму в банках – рецепт як …
Засолка кропу на зиму в банках дозволяє зберегти свіжу зелень до наступного врожаю. Хоча кріп зараз вирощують цілий рік, але самим смачним і корисним він буває тільки влітку і на початку осені, коли …