Закип'ятіть очищену воду з цукром і сіллю. Можна додати для аромату лавровий лист, насіння кропу, і перець горошком. Після того, як цукор і сіль розчинилися, розсіл потрібно остудити і процідити. Залийте ледь теплим розсолом капусту, і прикрийте горловину банки тканиною.
Скільки потрібно солі на 1 кг капусти для квашення?
Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г. Для більшого об'єму капусти, збільште кількість солі пропорційно: на 2 кг капусти – 50-60 г солі і так далі.
Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок. Кеш
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Засолювання капусти на зиму в банках — 5 простих рецептів …
Капуста на зиму – засолювання в банках Капусту, засоленість за цим рецептом, можна використовувати як універсальну закуску, як самостійне овочеве блюдо або …