Як правильно заморозити буряк на зиму?
Розкласти овоч на піддоні рівним тонким шаром і відправити в морозильну камеру на 1,5-2 години. Шматочки покриються крижаною скоринкою, і не будуть злипатися. Готовий продукт розкласти по пакетах з герметичною застібкою і обов'язково підписати. Зберігати так можна кілька місяців. Кеш
Що потрібно зробити щоб борщ був червоний?
Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.
Як закрити червоний буряк на зиму?
Овочі очистіть і наріжте на більш дрібні шматочки. Приготуйте розсіл – змішайте воду з оцтом, сіллю і цукром. Буряк покласти в попередньо ошпарені банки разом з кількома горошинами перцю, зеленню і лавровим листом і залити гарячим розсолом. Залити буряк в банки на зиму приблизно на 20 хвилин і залишити остигати.
Заморозка для борщу на зиму з буряком: рецепт …
Особливості заморожування заправки для борщу на зиму; Необхідні інгредієнти; Як правильно заморозити борщ; У якій тарі зберігати заготівлю; Терміни та умови зберігання; Правила …