Що робити з маринадом?
Маринад стане чудовою добавкою до свіжого молодого сиру, наприклад, адигейського чи козячого. Невеликі шматки занурюють на декілька годин чи навіть добу у розсіл і далі використовують для салатів, бутербродів. Сир набуває приємного смаку, більш насичено аромату. Головне, не перетримати, щоб сир не закис. Кеш
Як розм якшити шашлик?
Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.
Як замаринувати шашлик щоб був мягкий?
Для маринаду потрібно подрібнити перець і змішати його з соком і аджикою, потім додати шматки м'яса. Для просочення залишити все на пару годин. За цей час м'ясо ідеально пом'якшиться, і вийде смачний шашлик.
Маринад для будь-яких грибів: покроковий рецепт приготування
Маринад готовий. (Маринад можна готувати заздалегідь.) Гриби добре промити, великі розрізати (я намагаюся не різати, для маринування беру …