На 3 літрову банку кладемо 2 столові ложки солі і одну ложку цукру. Додаємо віночки кропу, лавровий лист і, по можливості, можна додати лист хрону. Якщо ви любите гострі огірки, можна додати два-три зубчики часнику і гострий перець. Закриваємо банку кришкою та даємо настоятися огіркам дня три-чотири.
Скільки треба солі на 3 літрову банку квашених огірків?
Інгредієнти: огірки (скільки поміститься в трилітрову банку); 5 зубчиків часнику; 3 столових ложки солі; невеликий пучок і 1-2 парасольки кропу; вода. Кеш
Скільки днів мають Кваситись огірки?
Залишаємо кваситися при кімнатній температурі на 3-4 дні. Розсіл за цей час повинен стати каламутним, може пінитися і витікати. Приблизно на 4-й день огірки будуть готові – їх можна їсти або законсервувати.
Як правильно солити огірки в банках?
Спосіб простий: огірки укласти разом з прянощами в банки. Сіль розмішати в холодній воді, залити розсолом огірки. Закрити банки поліетиленовими кришками, розігрітими в гарячій воді (щоб при охолодженні вони дуже щільно сіли на банку). Огірки просоляться приблизно через місяць.
Квашені хрусткі огірки в банках — рецепти …
Увага: щоб в огірках не було порожнеч, вибирайте молоденькі огірочки і обов’язково замочуйте їх на 3-4 години у холодній воді. Якщо вода нагрілася – додайте лід (інакше огірки можуть почати …