Як згустити варення з малини?
Часто господині загущують рідке варення, проваривши його кілька хвилин з крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями. Дуже класно виходить загущувати рідке варення за допомогою манної крупи — варення без проблем стає густим, а смак пирога при цьому зовсім не змінюється.
Скільки потрібно варити варення з малини?
Варити малину з сиропом на середньому вогні близько 15 хв., акуратно помішуючи і знімаючи піну. Коли варення буде готове, піна перестане виділятися. Щоб консистенція вийшла більш однорідною, варення можна перетерти через сито. Розкладіть варення у стерилізовані банки і закатайте.
Що можна зробити з ягід малини?
Малину вживають і в свіжому вигляді, і заморожену. Свіжа малина добре втамовує спрагу, а також покращує травлення. Ягоди використовують для приготування різноманітних соків, желе, варення, вина, наливок.
Варення з малини: 7 кращих рецептів – «Поличка»
Приготувати варення з малини можна всього за 5 хвилин, від часу варіння і походить назва «П’ятихвилинка». Через свою простоту цей рецепт доволі популярний.