Як організовано заготівлю кормів?
Заготівля об'ємистих кормів – багатоетапний процес. Після скошення і прив'ялення, люцерну згрібають і валкують, потім силосний комбайн підбирає і подрібнює, додаючи біоконсервант, і нарешті транспортують на ферму. На полі поблизу ферми косять люцерну. Найкраще люцерну косити у період бутонізації.
Що таке концентровані корми?
Концентровані корми — це зерно фураж (зерно злакових і бобових культур), висівки, комбікорми (суміш різних видів кормів, збагачених мінеральними речовинами, вітамінами, білково-вітамінними добавками), борошно, зернові та млинові відходи хлібопекарської, круп'яної, борошномельної промисловості, макуха, шрот, вітамінно- …
Як класифікують основні корми?
Корми, що використовуються для годівлі худоби та птиці, класифікують за однорідними групами згідно з характерними ознаками. Основними групами кормів (з урахуванням їх поживної цінності) є концентровані, грубі, соковиті та інші корми.
Заготівля сіна та кормів з сучасними технологіями від …
Як оптимізувати процес заготівлі кормів за допомогою сучасних технологій? Читайте на tandf.in.ua ТЕХНОЛОГІЯ ТА ГОДІВЛЯ