Солянка – це густий, переважно, м'ясний суп, який готують на бульйоні з гострими приправами. До складу цієї страви також входять оливки чи маслини, які в певних рецептах замінюють каперсами. В солянку можна додати будь-які ковбасно-м'ясні вироби, що є в холодильнику. Чим більш різноманітне м'ясо – тим насиченіший смак.25 бер. 2020 р.
Що входить до складу солянки?
Солянка збірна м'ясна У киплячий концентрований бульйон покласти пасеровані цибулю і томатне пюре, припущені огірки, каперси разом з розсолом, підготовлені м'ясні продукти, спеції й варити 5-10 хв. Перед подаванням у солянку покласти маслини, кружальце лимона, сметану і посипати посіченою зеленню петрушки.
Скільки хвилин варити солянку?
Посипати спеціями, цукром і сіллю. Викласти огірки, перемішати, тушкувати 5-7 хвилин. Дочекатися, поки картопля стане м'якою, викласти зі сковороди в каструлю всі інгредієнти, додати лавровий лист і перемішати. Варити солянку на повільному вогні 10-20 хвилин.
Коли додавати лимон в солянку?
Солянку любят за ее кисловатый вкус, поэтому лимон в составе продуктов очень важен. Лучше всего добавлять сок лимона после добавления всех основных ингредиентов, но не скорее чем за 10 минут до окончания приготовления.
Солянка (страва) — Вікіпедія
Соля́нка — заправна перша страва , зварена на м’ясному концентрованому розсолі з різноманітними м’ясними, відрізняється гострим і пряним ароматом. До складу солянок входять солені огірки, помідори, оливки, лимон, каперси, цибуля, лавровий лист. М’ясну — готують з додаванням …