Де використовується цукор?
Крім хлібобулочних, кондитерських виробів і солодких напоїв, цукор міститься в ігристих винах, пиві, лікерах, консервованих овочах, фруктових соках і меді. Навіть консервування м'яса не обходиться без цукру. Є він також в овочах і фруктах.
Що роблять з відходами які виникають в результаті виробництва цукру?
Використання відходів. Найціннішим відходом цукробурякового виробництва є кормова патока, щомайже наполовину складається з цукру, а також містить інші живильні речовини. Внаслідок цього, патоку використовують як концентровані корми для худоби (безпосереднім згодовуванням або в складі комбікормів). Кеш
Де виробляють цукор?
Цукор виробляють із цукрового буряка і цукрової тростини (довжиною 4 м та діаметром 5 см, Бразилія, Індія, Куба, Мексика, Австралія).
Цукор – це… Приготування цукру в домашніх умовах