З чого бджоли роблять віск

Віск є продуктом воскових залоз бджіл. З 12-денного віку літна бджола, що припинила виробляти маткове молочко, поїдає нектар, пилок і починає виробляти віск.

Як роблять бджолиний віск?

Бджолиний віск – це речовина, що виробляється спеціальними залозами бджіл. Комахи використовують його для спорудження сот. Отримують віск завдяки багаторазовому впливу температур на нього, поки не набуде чисто жовтого кольору. Реалізують віск пасічники, спеціальні магазини, салони, ринки. Кеш

Як роблять віск?

Бджолиний віск виробляється бджолами, незамінний будівельний матеріал в бджолиному вулику. З воску бджоли будують стільники, які використовують в основному для переробки нектару, зберігання меду і перги, розведення розплоду. Натуральний віск – складна органічна речовина, яку неможливо відтворити штучним способом.

Як виглядає бджолиний віск?

Віск у вигляді свіжовідбудованого стільника (вощини) має білий колір, а отриманий після переробки воскової сировини — від світло- до темно-жовтого. На холоді він твердий, крихкий, при нагріванні стає м'яким і плавиться. Температура плавлення — 62-63 °C. Віск легший за воду.

Бджолиний віск — Вікіпедія
Бджолиний віск знаходить застосування в медицині. Він входить до складу деяких пластирів, мазей, кремів. Віск добре всмоктується шкірою і додає їй гладкого і ніжного вигляду, тому він широко застосовується в косметичній медицині . Плавлення воску [ ред. | ред. код]

Related Post

Коли телефон фонуєКоли телефон фонує

Чому телефон фонує? Це означає що динамік або забруднений, або заблокований чимось, що заважає нормальному проходженню звуку. У такому разі рекомендується прочистити динамік сухою тканиною. Також варто перевірити, чи не

Чому подорожчали горіхиЧому подорожчали горіхи

Коли падають горіхи? Горіх волоський — швидкоросла, світлолюбна, теплолюбна, посухостійка рослина. Цвіте у квітні — травні. Плоди достигають у вересні. Скільки коштує 1 кг грецьких горіхів? Лидер продаж! 220 грн.

Гриби опеньки як приготувати маринованіГриби опеньки як приготувати мариновані

Приготувати маринад: у воді розвести сіль, цукор і приправи, закип'ятити, наприкінці додати оцет. Нагріти, додати гриби, проварити 10-15 хв. Розлити по стерилізованих банках і закрити. Можна закрити звичайними кришками та