Зміст:
Як правильно їсти бринзу?
Бринза ідеально підходить для повсякденного вживання та для святкового столу. Обидва види – овеча та коров'яча – вдало поєднуються з відвареною та запеченою картоплею, баклажанами, томатами. Її щедро додають у різні салати, де разом із зеленню, рибою, морепродуктами, м'ясом, грибами вона набуває особливого смаку.
Чи можна їсти бринзу просто так?
Салати та закуски з бринзою Бринзу, як і будь-який інший сир, цілком можна їсти, як самостійну страву. А якщо полити її медом або якимось солодким джемом, то бринза перетворюється на відмінну закуску, яку можна подати до вина або на аперетив.
Кому не можна їсти бринзу?
В складі бринзи дуже мало калію та багато натрію (1600 мг), тому вона протипоказана при хворобах нирок, органів кровообігу, серця, печінки, підшлункової залози та жовчовивідних шляхів. Збережена копія
Хороша кухня
Сир бринза: корисні властивості та куди її додавати?
З чим краще їсти бринзу
Продовжуючи відвідування, ви даєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.