Суцвіття цвітної капусти можна заморожувати у сирому вигляді: просто розкладіть по пакетах і відправте в морозильну камеру. Потім можна додавати в супи, печеню, рагу, легко смажити або готувати в клярі й запікати під шубою з сиру. Також цвітну капусту можна не розбирати на суцвіття, а нарізати на стейки.
Що можна зробити з вареної цвітної капусти?
10 смачних страв із цвітної капусти
- 1 Смажена цвітна капуста
- 2 Ароматне рагу з цвітної капусти з айвою
- 3 Биточки з цвітної капусти
- 4 Крем-суп із цвітної капусти із сирними кульками або грінками
- 5 Запіканка з цвітною капустою у мультиварці
- 6 Кіш з грибами, цвітною капустою та помідорами
Як приготувати цвітну капусту по дієтичному?
Цвітну капусту розбирають на суцвіття та відварюють до напівготовності буквально 5-7 хвилин (залежно від розміру суцвіть). Потім потрібно приготувати кляр, змішавши яйце та тертий сир із улюбленими спеціями. Потім капусту вмочують у борошно та в кляр. Смажать на сковороді в олії до золотистого кольору. Кеш
Як можна з тушити цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Цвітна капуста рецепти: блюда з цвітної капусти …
Страви з цвітної капусти: від супів і салатів до мучних виробів. З цвітної звичної і улюбленої капусти можна приготувати безліч усього смачного. Читай на tochka.net рецепти різноманітних …