Якщо ви хочете додати до страви більше корисних речовин, радимо використовувати морську сіль. В ній міститься більше 40 мікро- та макроелементів та чудово зберігає хрумкість овоча. А ось йодовану сіль краще не використовувати, адже в ній зазвичай міститься штучний йод.27 черв. 2023 р.
Яку сіль краще вживати?
Гімалайська сіль Багато фахівців називають сіль з Гімалаїв джерелом здоров'я. Тому для вживання рекомендується саме ця сіль. Крім того, вона цілком доступна і коштує не надто дорого.
Яку сіль купувати?
Краще за все купувати неочищену сіль, оскільки в ній є всі необхідні корисні мікроелементи для організму.
Яку сіль обрати?
Оксана Гуменюк каже, кухонна сіль грубого помелу вважається найкращим варіантом для домашніх заготовок: "Одна з причин використовувати сіль великого або середнього помелу полягає в тому, що саме на неї орієнтовані всі рецепти. Віддавши перевагу тонкому помелу, є ризик неправильно розрахувати пропорції та пересолити.
Сіль та її різновиди: яку сіль і для якої страви …
Сіль з часником для м’яса. Потрібно: 1 склянка крупної морської солі, 3-4 зубки часнику, пучок різної зелені. Готуємо: часник і зелень крупно …