Якщо пересолила страву, як прибрати зайву сіль

Нейтралізувати пересіл допоможе кислота або цукор. Якщо дозволяє рецептура, в пересолену страву можна додати лимонний сік, томатну пасту або помідори, цукор, мед. Ще один варіант для виправлення страви – приготувати другу несолону порцію і змішати з пересоленою.

Як можна виправити пересолений суп?

Як виправити пересолений суп Найвідоміший спосіб, який дістався нам від бабусь. У пересолений суп можна додати рис або перловку – вони добре вбирають сіль. Крупу загорніть в марлю і опустіть в каструлю на 15 хвилин, а потім дістаньте. Якщо рис або перловку потім доварити – буде гарнір на друге.

Як нейтралізувати сіль в салаті?

Якщо страві не завадить молочний присмак, зробити її менш солоною можна за допомогою додавання молока, вершків, йогурту або сметани. Цукор. Нейтралізувати солоний смак продуктів може цукор або мед. Кеш

Що робити якщо Пересолив курку?

Якщо курка була пересолена при варінні, її шматки слід промити чистою холодною водою, а потім треба знову продукт трохи проварити. Якщо страва готувалася на сковороді, то досить збризкати шматочки птиці соком лимона, а потім трохи тушити їх. Всю зайву вологу потім треба лише злити з посуду.

Що робити, якщо пересолив страву?
До пересолених страв з м’яса або риби можна додати лимонний сік (по краплях), завдяки якому піде зайво солоний присмак. Якщо фарш для котлет пересолений, допоможе додавання тертої картоплі, кабачка або цибулі. Супи. У пересолений суп можна додати трохи цукру. Також добре від солі рятують солодкі овочі, такі як морква.

Related Post

Догляд за саджанцем інжируДогляд за саджанцем інжиру

Як доглядати за інжиром в домашніх умовах? Інжир – теплолюбна рослина, оптимальна температура мікроклімату влітку – +20-25°С, узимку, у період спокою – +8-10°С. Однак протягом короткого періоду може витримувати зниження