Кіноа чорна відрізняється солодким смаком, виразним ароматом, хрусткою текстурою. Смак – тонкий, з горіховими нотками, що запам'ятовується. Кіноа чорна входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі! Збалансований амінокислотний склад: єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до м'яса.
Яка на смак кіноа?
На смак кіноа нагадує бурий рис, але з легким горіховим відтінком, тому традиційно використовується у якості гарніру, як будь-які крупи. Її додають в салати, супи, готують на її основі закуски та навіть десерти. Кеш
Яка кіноа найкраща?
Кіноа чорне Кіноа присутнє в усіх рейтингах найкорисніших продуктів: воно містить вдвічі більше білка, ніж рис і ячмінь, а також “розумні” вуглеводи та безліч інших необхідних організму речовин. У чорного кіноа – більш виразний солодко-горіховий смак, у порівнянні з білим і червоним.
Як зрозуміти що кіноа готова?
Біла кіноа вариться на найповільнішому вогні приблизно 11-15 хвилин після закипання. У процесі приготування потрібно помішувати і можна додати сіль і спеції. Чорна та червона потребуватимуть на 4-5 хвилин більше. Кеш
Кіноа: що це за крупа, користь і шкода, як готувати