Кубиковий лід великого розміру застосовується для змішування коктейлів у шейкері, оскільки тане повільніше та виступає акумулятором холоду.
Виробничий харчовий лід відрізняється підвищеною щільністю, за рахунок чого набагато повільніше тане і має більш потужний і тривалий охолодний ефект.
Сухий лід – Традиційна назва твердого діоксиду вуглецю CO2. При атмосферному тиску і температурі вище -78,5 ° С (194,65 K) сублімується, тобто переходить у вуглекислий газ, минаючи рідку фазу.
Візьміть ізотермічний контейнер або будь-який контейнер для льоду, АЛЕ виготовлені зі світлого матеріалу, що добре відображає світло. Такий матеріал поглинає менше тепла, тому якщо лід і буде танути, то дуже повільно. 2️⃣ Контейнер із пластику або пінопласту збереже ваш лід цілістю протягом дня.