Взагалі, будь-які ягоди придатні до заморожування. Тільки одні зберігають форму і смак краще, а інші трохи гірше. Можна сміливо заморожувати малину, ожину, смородину, суницю і полуницю.1 день тому
Яку зелень можна заморозити на зиму?
Найкраще підходять для заморозки в олії чи маслі трави, які використовуються в кулінарії на початку приготування страв: розмарин, шавлія, чебрець, орегано. Можна робити й суміші пряних трав. А кріп, петрушку, м'яту та кінзу краще заморозити без олії чи масла.
Що краще заморозити?
Заморожувати можна усе, чого душа забажає. Найчастіше це капуста (цвітна, броколі), баклажани, горошок, помідори, болгарський перець, кабачки, огірки, гарбуз, буряк, щавель тощо. Заморозивши щавель, можна узимку мати запашний зелений борщ. Кеш
Що не можна заморожувати?
Розморожене м'ясо, риба, птиця, фрукти та овочі не можна повторно заморожувати. Вони втратять форму та смакові властивості. Також повторне заморожування може бути небезпечним для здоров'я, оскільки це призводить до зростання бактерій.
Як правильно заморозити ягоди — 1+1
Заморозьте. Покладіть листи з ягодами у морозильну камеру і залиште їх заморожуватися протягом кількох годин, доки ягоди повністю не замерзнуть. Час заморозки може варіюватися в залежності від типу ягід і розміру. Упакуйте у …