Як правильно вибрати шампура?
Для перевірки вподобаних Вам шампурів рекомендуємо, утримуючи шампур за рукоять помахати їм вгору і вниз кілька разів. Якщо шампур ніде не гнеться, значить товщина стали відповідає довжині і при нанизуванні м'яса він не прогнеться. Кеш
Як правильно нанизувати шашлик?
Правильна технологія приготування шашлику Потрібно обрати великі плоскі металеві шампури шириною трохи більш як 2 см. Нанизувати мариноване м'ясо треба, відступаючи від кінчика на декілька сантиметрів. А між шматочками м'яса потрібно залишити приблизно 1 см простору.
Який мангал кращий?
Чавун – довговічний і надійний матеріал для виготовлення мангалів. Чавунні жаровні вважаються кращими мангалами. Вони відмінно утримують температуру, забезпечують рівномірний розподіл тепла і допомагають приготувати смачний соковитий шашлик максимально швидко.
Які шампура краще для шашлику плоскі чи кутові
Як правильно вибрати шампури? Якої товщини мають бути шампури? Які шампура краще кутові чи плоскі? Який розмір шампурів? Який розмір шампуру для шашлику?