Якщо не брати до уваги різні види котлет, пельменів, вареників з усілякими солодкими та солоними начинками, фрикадельок або тефтелів, які жінки готують самі, або купують у спеціалізованих магазинах, можна заморожувати та зберігати у замороженому вигляді наступну їжу та домашні напівфабрикати: Бульйони та крем-супи.
Яку Готову їжу можна заморозити?
Хліб, булочки, пиріжки, кекси, мафіни, пироги, печиво і пряники можна заморожувати. Велику випічку, наприклад хліб або пиріг, перед заморожуванням краще нарізати. Зберігати випічку в морозилці можна в пакетах або контейнерах і не довше 2 місяців. Кеш
Що краще заморозити на зиму?
Різноманітні ягоди, фрукти, боби, зелений горошок, капусти броколі, цвітну, брюсельську можна заморозити сирими. Інші, такі як гриби, шпинат, баклажани, кабачки, перець, помідори варто перед заморожуванням бланшувати.
Що можна заморозити в морозильній камері?
У морозильній камері можна зберігати не лише сирі продукти, але й ті, що пройшли теплову обробку. Продукти і страви, що пройшли теплову обробку, перед заморожуванням слід охолодити. Для заморожування підходять: овочі, молочні продукти, вироби з тіста, фрукти та соки з них.
20 продуктів, які можна заморозити — Speedinfo в Україні
Якщо ви хотіли б частіше снідати домашніми млинцями, вафлями і тостами, можна просто напекти побільше у вихідний день, заморозити на підносі для печива і зберігати в пакетах для заморозки. У будь-який час ви зможете дістати їх з морозилки, розігріти в мікрохвильовці і поснідати. У будь …